TROUWREPORTAGES

Van een bruiloft wordt steeds meer een persoonlijk feest gemaakt. Ieder bruidspaar streeft naar hun eigen exclusieve huwelijksdag. Zoals jullie bezig zijn met het organiseren van de perfecte dag, zo ben ik altijd aan het kijken hoe ik jullie dag perfect vast kan leggen in prachtige foto’s. Een uitgebalanceerde mix van emotie, spontaniteit en poseren zorgen voor een geweldig resultaat.

Ieder bruidspaar heeft zijn eigen ideeën en wensen. In persoonlijke gesprekken vooraf, weet ik precies waar jullie voorkeuren liggen en wat er van mij op jullie huwelijksdag wordt verwacht. De foto’s worden na jullie huwelijksdag uitgezocht en bewerkt.

Als jullie ervoor kiezen om de foto’s op een DVD te ontvangen is dat uiteraard mogelijk.

Indien de voorkeur uitgaat naar een van onze prachtige fotoboeken, dan worden de foto’s nog verder aangepast en bewerkt. De lay-out van jullie album wordt met de foto’s ontworpen. Daarna ontvangen jullie van mij een proefboekje, jullie album in miniformaat. Pas na goedkeurig van het proefboekje, wordt het door jullie uitgekozen album gemaakt.

Mijn huwelijksfoto’s worden niet alleen door de bruidsparen gewaardeerd. De inzendingen voor verschillende wedstrijden zijn ook uitstekend beoordeeld door vakjury en consument. Mijn foto’s hebben diverse awards gewonnen bij beroepsorganisaties, zowel nationaal als internationaal. Ook bij de prestigieuze Bruidsfoto Award heb ik diverse nominaties behaald en gewonnen in de categorie Huwelijk&Emotie.

Ik nodig jullie graag uit om in de studio de sfeer en mogelijkheden van Fotostudio Gerard Vlaar te proeven.